Bijzonder Smaakvol

Een bijzonder plekje

Juli 2013 is Brownies&downieS Eindhoven gestart aan de Gagelstraat.

Dit was een bijzonder plekje in Eindhoven.

We zijn gestart met een klein team van medewerkers met een verstandelijke beperking. Deze jongeren kwamen binnen gewandeld om te informeren, van het speciaal onderwijs of vanuit ouders die Brownies&downieS al kende. Zo zijn we uitgegroeid tot een geweldig team van bijna 25 medewerkers met een verstandelijke beperking.  

 

Na 3 jaar op deze mooie locatie gevestigd te hebben gezeten, was het tijd voor een nieuw mooi plekje in Eindhoven.

Op 1 augustus 2016 hebben we dan ook de deuren geopend aan het prachtige Victoriapark. 

 

Sinds 2020 hebben wij ook de eerste vestiging geopend op een universiteit; de TU/e Eindhoven. Daar zijn we te vinden in hoofdgebouw 'Atlas' aan de Groene Loper. Het concept is een 'grap-and-go' concept, waarbij we werken achter een foodcorner en de bediening 'self-service' is. 

 

Bijzondere smaken

Onze gerechten worden iedere dag vers bereidt door onze chefs. Van een goed ontbijt tot lekkere gebakjes en van een lekker lunchen tot heerlijk high tea'en, we hebben voor ieder wat wils!.

Ook verzorgen wij bedrijfsfeestjes, catering aanvragen en hebben we leuke luncharrangementen voor groepen. 

Vraag naar onze mogelijkheden via het contactformulier, of mail/bel ons.

 

Ons team

Bij ons telt iedereen mee, leren we je om enthousiast te zijn en stimuleren we je om de lat iedere dag weer een stukje hoger te leggen. Leer je om echt mee te doen ondanks je beperking. Zijn we blij als je zelf in actie komt, als je iets wilt doen wat je eigenlijk niet durft. Leren we je om fouten te durven maken en daarna te lachen om jezelf. Te genieten, om dat ene ding te ontdekken waar je goed in kunt worden. Om aan anderen te laten zien dat je er mag zijn, maar misschien nog wel meer om dat ook aan jezelf te bewijzen. Tegen de stroom in te leren zwemmen. Om een eerste stap te zetten, ook al weet je niet waar die je uiteindelijk brengt. Daar zijn mensen voor nodig die dat kunnen. Daar zijn wij van, van Brownies&downieS. Wat er ook gebeurt, iedere dag weer.

 

Het team bestaat uit verschillende medewerkers met een verstandelijke beperking. Zij zijn dagelijks aan het werk in de bediening, de bar, afwas, kassa of keuken. 

Voor iedere medewerker hebben we de mogelijkheden om hun zo goed mogelijk te ontplooien tot horecamedewerker.

 

Missie

Brownies & downieS heeft de missie om mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt een mogelijkheid te bieden op arbeid. Daarnaast streeft Brownies&downieS er naar om op basis van kwaliteit en uitstraling de beste lunchzaak/restaurant van Nederland te zijn.

 

We verwelkomen u graag met een grote glimlach!

Team Brownies&downieS Eindhoven